Aanbod Particulieren

Vind je positieve spiraal

Heel wat mensen lopen vandaag op de toppen van hun tenen of zien het fout lopen in de balans werk-privé.  Dat gaat en koste van hun gezondheid en geluk, hun relaties en productiviteit. Geldt dat ook voor jou ?

Doe een quick scan

  • Voel je je niet goed in je vel, ben je vaak prikkelbaar ?
  • Raak je niet echt uitgerust, helpt vakantie maar even ?
  • Kan je je gedachten niet stil zetten ?
  • Vraag je je af of je dit echt wil, of je het gaat volhouden ?
  • Geeft je lichaam of je omgeving je signalen dat je niet goed bezig bent ?

Dan wil je wellicht uit deze negatieve spiraal. Dat kan. Met wat begeleiding en investering in jezelf. En dat ben je waard !

Naar een positieve spiraal : wat zijn de opties ?

Je schrijft je in voor een training.

In deze training leer je eenvoudige, doeltreffende technieken om je lichaam en geest te ontspannen. Je stuurt je gedachten en emoties en schermt je af van negatieve invloeden. Zo zet je de eerste stappen in je positieve spiraal.

Het is niet zo moeilijk als je vreest, het gaat sneller dan verwacht en het is véél goedkoper dan een burn-out. In de training zoek je je positieve spiraal op je eigen manier, zo ben je zeker van blijvend resultaat. Als coach inspireer en begeleid ik je.

   Meer info
   Inschrijven

Je kiest voor individuele coaching.

In een viertal sessies van 2 uur, gespreid over 7 à 8 weken, werken we naar jouw doel toe. Tijdens die sessies leer je de technieken en doen we praktische oefeningen, en krijg je ook heel wat inzichten mee. Je krijgt oefeningen mee om thuis (dagelijks) te doen.

Contacteer me


Anne Billlen - Keibergstraat 44 - 3001 Leuven - +32(0) 497 670 144 - anne@inspirale.be